Vršimo geodetske usluge za pravna i fizička lica, kao i za javna preduzeća

ZATRAŽITE PONUDU

Totalna stanica Ruide R2

Totalna stanica Ruide R2 je jedinstvena i inovativna EDM tehnologija kompanije RUIDE koja omogućava preciznost do 800 m bez prizme za 0,3 sekunde mjerenja. Ova stanica je prva totalna stanica iz serije R2 koja je opremljena sa auto senzorom za temperaturu i pritisak.

ATMO sense sistem mjeri temperaturu okoline i vazdušni pritisak i vrši proračunu PPM vrijednosti, a samim ti i ispravlja mjerni rezultat u realnom vremenu. Vodič je LED indikator na EDM-u. Treperenjem u crvenoj i žutoj, čovjek sa stubom lako se može približiti horizontalnom uglu tačke isticanja sve dok ne prepozna obe boje koje pokazuju sličan intenzitet.

Ruide R2 ima dvoosni tečni elektronski kompenzator sa tačnošću od 4’. Prenos podatak se vrši pomoću SD kartice ili mini USB-a. Uređaj sadrži internu memoriju do 2 GB i može da memoriše 20 000 tačaka.

IP66 standard ima veliku otpornost na vodu i prašinu, i štiti totalnu stanicu od bilo kojih vanjskih uticaja. Ruide R2 serija koristi geodetske programe koji se najčešče koriste u geodetskim poslovima, kao što je referentna linija, referentni luk, mjerenje dužina, promjenu visina tokom mjerenja i dizajn puta.

Prenos podataka se vrši pomoću posebnog softvera RTS TRANSFER koji omogućava veoma lak prenos sa totalne stanice na računar pretvarajući podatke u DXF formu. Svi podaci mjerenja se lako prenose na računar. Nakon prenosa podataka na računar redosljed koordinata se može mijenjati uz pomoć DXF koji se koristi u AutoCAD-u.

Tekst preuzet sa oficijalne stranice RUIDE. Ako Vas interesuje oprema koju koristimo možete pogledati na stranici Geodetski instrumenti.

Opis Parametar
Godina proizvodnje 2014
Visina 0,34 m
Širina 0,16 m
Težina 5,4 kg
Standardna devijacija 2 arsec
Preciznost 2 mm + 2 ppm
Maksimalni domet sa 1 mini prizmom 800 m
Maksimalni domet sa 1 standardnom prizmom 5 000 m
Opis Parametar
Maksimalni domet sa kombinovanim prizmama 7 000 m
SD kartica Da
USB Da
Tip ekrana LCD
Baterija Da
Kapacitet 3 000 mAh
Maksimalno korištenje baterije 16 sati
Minimalna radna temperatura – 20 C
Maksimalna radna temperatura + 50 C
Totalna stanica Ruide R2