ISO standardi

GEONOVA d.o.o., jedna od vodećih kompanija u oblasti geodezije u Republici Srpskoj, svoju kvalitetu temelji na uspješnoj implementaciji niza ISO standarda, kao što su ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 i ISO 45001.

Svakodnevno sarađujem sa velikim brojem klijenata, kako na globalnom tako i na lokalnom nivou. Specijalizovani smo za pružanje kompletnih konsultantskih usluga zasnovanih na najnovijim međunarodnim standardima kako za mala i srednja preduzeća, tako i za javni sektor.

Težimo da budemo na usluzi korisnicima sa ponudom visoko kvalitetnih usluga u oblasti geodezije.

Certifikat bonitetne izvrsnosti

Bonitetna kuća CompanyWall business razvrstava potencijalne saradnike i konkurentske kompanije u različite bonitetne razrede na osnovi njihove bonitetne ocjene i na taj način unosi red i visok nivo sigurnosti na bosanskohercegovačko poslovno tržište.

CompanyWall pruža klijentima gotovu klasifikaciju koja precizno razdvaja pouzdane od nepouzdanih partnera. Klasifikacija klijenata zasnovana je na karakteristikama koje su nevidljive oku prosječnog promatrača.

Certifikat bonitetne izvrsnosti predstavlja garanciju pouzdanosti da poslovni subjekti sa bonitetnom ocjenom izvrsnosti posluju uspješno i uživaju povjerenje poslovnog svijeta, a dodjeljuje se samo poslovnim subjektima koji su ocijenjeni najvišim bonitetnim ocjenama AAA, AA+ i A+.

Ovim certifikatom kompanija Geonova d.o.o. je dokazala da je pouzdana partner i stabilna firma koja uspješno posluje.