GPS Ruide R 90i

Nova generacija Linux operativnog sistema pruža mogućnost da R 90i značajno poboljša RTK performanse i efikasnost na terenu. Jedinstveni mehanizam obrade odgovara na više od jedne komande u trenutku.

Instrument sa 440 kanala podržava širok opseg satelitskih signala, uključujući GPS, GLONASS; BeiDpu, SPAS i dr., sa najvećom preciznošću i jedinstvenom sigurnošću.

Povezivanjem na integrisani WiFi može se prijaviti na korisničku platformu prijemnika, konfigurisati i pratiti njegov rad veoma brzo i lako preko mobilnog telefona ili kompjutera.

Pored toga što sadrži mrežni i radio modem, R 90i takođe može funkcionisati kao radio repetiror ili ruter ili kao mobilna referntan stanica, čim ispunjava različite geodetske uslove.

Dvije baterije preko hot-swapping moda omogućavaju non stop operaciju, što poboljšava efikasnost rada na najviši nivo. Power Hut je poseabn uređaj za napajanje koji sadrži 4 baterije, koja je u stanju da visi na stativu kao spoljno napajanje kada R 90i radi kao bazna stanica za kontinuirani rad. Kuad Charger nudi idealno rješenje za punjenje baterija. Moguće je puniti 4 baterije istovremeno, što je više nego dovoljno za jednodnevnu upotrebu 2 uređaja.

Radio ruter

Kada se R 90i poveže na referentnu stanicu sa samo jednim korisničkim ID-om on dobija diferencijalne korake putem ćelijske mreže, a ispravke šalje drugim roverima preko unutrašnjeg UHF-a kao rutera.

Radio repetitor

Kada se uređaj poveže sa baznom stanicom, dobija diferencijalne korekcije kroz unutrašnji UHF, a zatim ispravke prenosi drugim roverima preko unutrašnjeg UHF-a kao repetitora.

Tekst preuzet sa oficijalne stranice RUIDE. Ako Vas interesuje oprema koju koristimo možete pogledati na stranici Geodetski instrumenti.

GPS Ruide R 90i
Terensko mjerenje GPS Ruide R 90i