Geodetski instrumenti

Geodetski instrumenti koje koristimo u našem radu su vodećeg proizvođača geodetske opreme – RUIDE. Ruide Surveying instrument Co., Ltd osnovana je 1995. godine i nudi kompletnu liniju geodetskih instrumenata kao što su totalne stanice, GPS sisteme, laserske mjerače dužina, nivelire, kao i sav prateći pribor.

Ukoliko imate pitanja možete nas kontaktirati putem stranice Kontak. Telefonski broj sjedišta firme u Banja Luci je 051 926 385, a u poslovnoj jedinici u Tesliću je 065 016 186. Rado ćemo Vam odgovoriti na sva Vaša pitanja ili sugestije.

Totalna stanica Ruide R2

Totalna stanica Ruide R2 je jedinstvena i inovativna EDM tehnologija kompanije RUIDE koja omogućava preciznost do 800 m bez prizme za 0,3 sekunde mjerenja.

Totalna stanica Ruide RCS

Totalna stanica Ruide RCS u svojoj vertikalnoj i horizontalnoj osovini ima više od 100 gustih kuglica ugrađenih i zbog toga se rotira izvrsno, glatko i stabilno kako bi se postigla veća preciznost ugla.

Totalna stanica Ruide RCS

Totalna stanica Ruide RNS

Totalna stanica Ruide RNS sastoji se od operativnog sistema Android 6, procesora MT6753 1.5GHz 8 cores, 3GB RAM-a i 32GB ROM-a interne memorije.

GPS Ruide R6

Totalna stanica Ruide RIS ONE

Totalna stanica Ruide RIS ONE sadrži kameru od 0,8 megapiksela na vrhu EMD-a koja snima slike u boji tačaka koje su izmjerene.

GPS Ruide R6

Totalna stanica Ruide RIS

Totalna stanica Ruide RIS ONE sadrži kameru od 0,8 megapiksela na vrhu EMD-a koja snima slike u boji tačaka koje su izmjerene.

GPS Ruide R6

RUIDE digitalni radio može podržavati komunikaciju sa drugim radio protokolima kao što su Trimtalk 450S, TrimMark3 i PCC EOT. Moguće je ostvariti nasumično biranje radio frekvencija od 410 MHZ do 470 MHZ.

GPS Ruide R 90i

Instrument sa 440 kanala podržava širok opseg satelitskih signala, uključujući GPS, GLONASS, BeiDpu, SPAS i dr., sa najvećom preciznošću i jedinstvenom sigurnošću.

Ruide Reno 1

RUIDE RENO 1

Ruide Reno 1 pokreće Ashtech BD990 ploča. Sa 336 kanala, BD990 podržava globalni sistem rover korekcije L-pojasa kao i xFill. Zahvaljujući SoC (Sistem on Chip) tehnologiji, matična ploča poslednje generacije Mk-803 sada pruža izuzetne performanse pozicioniranja u izazovnijim okruženjima.

Ruide Drone-eco Pro

NIVELIR RUIDE AL32

Nivelir RUIDE AL32 opremljen je magnetnim prigušenim kompenzatorom, AL-32 garantuje preciznost tokom vremena. Njegov okvir i baza od aluminijske legure daju mu dobru otpornost po atraktivnoj cijeni.

Ruide Drone-eco Pro

RUIDE DRONE-ECO PRO

RUIDE Drone-eco Pro je dron sa izuzetnom kontrolom upravljanja koja se odvija na integrisanom daljinskom upravljaču. Ima dobru uravnoteženost prikazivanja  iz vazduha, tačnost mapiranja i jednostavnost korištenja čini ga pouzdanim UAV rješenjem.

T300 GNSS

Comnav T300 GNSS je kompaktan RTK GNSS prijemnik koji svojom sposobnošću osigurava dostupnost i pouzdanost pozicije s visokom tačnošću.

GPS Ruide R6

CASTRA E-SURVEY E500 i E800 GNSS

CASTRA digitalni radio može podržavati komunikaciju sa drugim radio protokolima kao što su Trimtalk 450S, TrimMark3 i PCC EOT. Moguće je ostvariti nasumično biranje radio frekvencija od 410 MHZ do 470 MHZ.

Iskustvo, savremeni instrumenti i preciznost garancija su našim klijentima da usluge koje pružamo obavljamo stručno i pouzdano.

Naši klijenti

Tokom višegodišnjeg rada i profesionalnim pristupom poslu stekli smo povjerenje klijenata čime smo postali prepoznatljivi na tržištu. Saradnja sa poznatim domaćim i inostranim kompanijama pokazala je da su geodetske usluge koje pružamo, koristeći najnovije i najmodernije tehnologije iz oblasti geodezije, osigurale visoko precizne rezultate i kvalitetan nivo usluge.