COMNAV T300 GNSS

Comnav T300 GNSS je kompaktan RTK GNSS prijemnik koji svojom sposobnošću osigurava dostupnost i pouzdanost pozicije s visokom tačnošću. Kućište je nepropusno i zaštićeno od prašine i vode sa nepropusnim materijalom što T300 čini savršenim i efikasnim čak i u vremenskim nezgodnim situacijama.

Male zapremine i težine manje od 1 kg čini T300 prenosivim GNSS prijamnikom koji ispunjava zahtjeve za istraživanje RTK-a. Bulit-in 8GB interna memorija povećava vaše pohranu podataka na terenu. Kapacitet interne memorije je 8 GB koja omogućava više pohrane podataka na terenu.

T300 GNSS prijemnik spaja GNSS-a, Bluetooth i podesiva TX & RX UHF u jedan kompaktni uređaj, koji je jedan od najpouzdanijih izbora za bilo koje geodetske zadatke. Ugrađeni GPRS/GSM/4G modem osigurava savršenoo djelovanje T300 sa svim vrstama CORS-a.

Sa dvije baterije koje je moguće promijeniti T300 pomaže produžiti vrijeme rada čime se omogućava neprestano snimanje na terenu, a kada je baterija pri kraju na displeju se pojavljuje crvena LED lampica. Baterija je kompatibilna sa Canon LP-E6 koju je lako kupiti i zamijeniti na lokalnom tržištu.

Sa SinoGNSS Quantum TM algoritmom i potpuno integrisanim dizajnom, kompaktni T300 GNSS prijemnik jedan je od najpoznatijih izbora za bilo koje geodetske zadatke. 

Tekst preuzet sa stranice GEO MATCHING. Ako Vas interesuje oprema koju koristimo možete pogledati na stranici Geodetski instrumenti.

Opis Parametar
Godina proizvodnje 2013
Visnina 0,075 m
Širina 0,158 m
Dubina 0,158 m
Ukupna težina 0,95 kg
Materijal kućišta Polikarbonat
Minimalna radna snaga 5 V
Maksimalna radna snaga 27 V
Potrošnja 2,85 W
Unutrašnje napajanje 2×2000 mAh litijumske baterije
Vanjsko napajanje 5-27 VDC
Vrijeme rada sa unutrašnjim napajanjem 8 sati
T300